KOSTENCALCULATOR

Bereken eenvoudig de kosten voor onze muurafwerking voor nieuwbouw en renovaties.

KOSTENCALCULATOR

Renovaties / bestaande woningen

Wil je de muren van je woning laten bijwerken of opnieuw laten stucen? Wij verzorgen niet alleen professioneel stuc- en spuitwerk voor nieuwbouw maar ook voor bestaande woningen en renovaties.

Professionele wandafwerking

Met muurafwerking van Machinaal Totaal heb je professioneel afgewerkte wanden naar jouw wensen en budget. Bij bestaande bouw en renovaties plannen we graag een kennismakingsgesprek in om de huidige wanden te bekijken en de opties voor de nieuwe muurafwerking te bespreken.

Onze ervaren stukadoors werken de wanden standaard sausklaar af voor een glad resultaat. Daarnaast verzorgen wij ook het latex spuiten van de muren.

Extra wand plaatsen

Wil je ook een extra wand, kozijn of deur plaatsen? Via onze partner Muur op Maat helpen je verder met het plaatsen van hoge kwaliteit gipswanden.

Kwaliteit en snelheid

Waarom voor Machinaal Totaal kiezen? Wij helpen je graag met het opknappen van je woning met professioneel stuc- en spuitwerk.

Door onze jarenlange ervaring  in het plaatsen van wanden via onze partner Muur op Maat, weten wij wat de zwakke punten van muren kunnen zijn. Hierdoor zorgen we niet alleen voor de mooiste maar ook voor de hoogste kwaliteit afwerking van jouw muren.

Je ontvangt daarnaast ook nog eens 5 jaar garantie op al onze wandafwerking. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan. 


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22
    06 20 41 31 83

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Machinaal Totaal is gespecialiseerd in het realiseren van gladde, strakke wanden voor nieuwbouw woningen met machinaal stucwerk. Naast het saus klaar maken verzorgt Machinaal Totaal ook het professioneel sauzen van de wanden met latex spuitwerk.

Machinaal Totaal
Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst: Z Y X tekst © Copyright 2018 - 2020 Machinaal Totaal | Privacyverklaring