KOSTENCALCULATOR

Bereken eenvoudig de kosten voor onze muurafwerking voor nieuwbouw en renovaties.

KOSTENCALCULATOR

Nieuwbouw muurafwerking

Wil je je muren laten stucen zodat ze egaal, strak en vrij van oneffenheden zijn? Wij verzorgen professioneel stuc- en spuitwerk voor nieuwbouw woningen.

Strak en glad stucwerk (sausklaar)

De muren van je nieuwbouw woning worden vaak behangklaar opgeleverd. Hierdoor zijn er nog veel oneffenheden aanwezig en zijn de muren vaak niet geschikt om overheen te schilderen. Door middel van machinaal stucwerk brengen wij een extra laag aan op de behangklare muren.

Daarna schuren wij deze laag op voor gladde, egale wanden vrij van oneffenheden. De muren zijn nu klaar om geverfd te worden.

Latex spuitwerk

Naast het sausklaar maken van je muren verzorgen wij ook professioneel spuitwerk (het verven van je muren). Wij gebruiken hiervoor een verfspuit, ook wel latex spuit, waarmee je een gladde, strakke muurafwerking krijgt. De laag die we aanbrengen is dun waardoor de kans op scheurvorming veel kleiner is en de muren eerder droog zijn. Zo krijg je een mooi egaal resultaat van hoge kwaliteit.

Kwaliteit en snelheid

Waarom voor Machinaal Totaal kiezen? Door onze jarenlange ervaring  in het plaatsen van wanden via onze partner Muur op Maat, weten wij wat de zwakke punten van muren kunnen zijn. Hierdoor zorgen we niet alleen voor de mooiste maar ook voor de hoogste kwaliteit afwerking van jouw muren.

Je ontvangt daarnaast ook nog eens 5 jaar garantie op al onze wandafwerking. Doordat wij in de meeste gevallen een dunne laag aanbrengen, duurt het drogen van de muren aanzienlijk korter. Zo heb je vaak binnen 1 week al mooi afgewerkte muren en kun je de ruimte volledig in gebruiken nemen Vraag nu vrijblijvend een offerte aan


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22
    06 20 41 31 83

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Machinaal Totaal is gespecialiseerd in het realiseren van gladde, strakke wanden voor nieuwbouw woningen met machinaal stucwerk. Naast het saus klaar maken verzorgt Machinaal Totaal ook het professioneel sauzen van de wanden met latex spuitwerk.

Machinaal Totaal
Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst: Z Y X tekst © Copyright 2018 - 2020 Machinaal Totaal | Privacyverklaring