Diensten

20 jaar ervaring in het afwerken van muren

Wij staan voor kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid
met een perfect resultaat waarover u tevreden bent.

Onze diensten

Muurafwerking nieuwbouw

Wilt u uw muren laten stucen zodat ze egaal, strak en vrij van oneffenheden zijn? Hanegraaf Afbouw verzorgt professioneel stuc- en spuitwerk voor nieuwbouwwoningen en bestaande woningen. Maar Hanegraaf Afbouw is ook beschikbaar voor het aanbrengen van lijsten en platte plinten. Deze geven een stijlvolle en decoratieve uitstraling aan uw wanden en plafonds.

Strak en glad stucwerk (pleisterwerk)
De muren van uw nieuwbouwwoning worden meestal behangklaar opgeleverd. Dit betekent vaak dat er veel oneffenheden zijn waardoor de wanden niet geschikt zijn om geschilderd te worden. Door middel van traditioneel stucwerk brengt Hanegraaf Afbouw een extra laag aan op de behangklare muren. Door deze daarna op te schuren, ontstaan gladde en egale wanden, die vrij zijn van oneffenheden. Zo kunt u aan de slag met verven.

Latex spuitwerk
Naast het sausklaar maken van uw muren verzorgt Hanegraaf Afbouw professioneel latexspuitwerk. Wij spuiten dan voor u de muren. Wij gebruiken hiervoor een verfspuit waardoor een gladde, strakke muurafwerking ontstaat. Het resultaat? Mooie egale muren van hoge kwaliteit en een huis dat snel in gebruik genomen kan worden.

Muurafwerking renovatie

Hanegraaf Afbouw biedt professioneel stucwerk en spuitwerk voor een strak resultaat. Wilt u uw muren opnieuw laten stucen of bijwerken voor een egaal en strak resultaat? Wij verzorgen professioneel stuc- en spuitwerk voor bestaande woningen. Hanegraaf Afbouw is daarnaast een specialist in het aanbrengen van lijsten en platte plinten. Deze geven een stijlvolle en decoratieve uitstraling aan uw wanden en plafonds.

Professionele wandafwerking
Met de muurafwerking van Hanegraaf Afbouw heeft uw huis professioneel afgewerkte wanden. Passend bij u én uw budget. Heeft u een bestaande woning? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in om de huidige wanden te bekijken en de opties voor de nieuwe muurafwerking te bespreken. Onze ervaren stukadoors werken de wanden altijd sausklaar af voor een glad resultaat. Daarnaast spuit Hanegraaf Afbouw tevens - als u dat wilt - uw wanden met latex.

Betonlook vloeren

Een betonlook vloer heeft een industriële en stoere uitstraling. Deze trend heeft de interieurmarkt al enige tijd geleden veroverd en dat is te merken aan de toenemende vraag. Velen kiezen voor een originele betonlook vloer. Voor deze robuuste vloer maakt Hanegraaf Afbouw gebruik van beton cire, leefbeton, frescolori of procement. Als dit in dunne lagen wordt aangebracht, ontstaat het industriële betonlook effect. En wat extra mooi is? We kunnen hem voor u aanbrengen in vele kleuren. Zonder uw oude tegelvloer eruit te slopen, want de betonlook vloer gaat er gewoon overheen. Bijkomende voordelen: deze vloer loopt heerlijk, is slijt- en krasvast en volledig naadloos! Ook is hij onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor vloerverwarming. Hanegraaf Afbouw werkt graag met beton cire. Want ook wanden worden ermee behandeld. Uw keuken of badkamer kan dus ook in deze stijl omgetoverd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

professionele muurafwerking en betonlook vloeren

Hanegraaf Afbouw staat voor kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid met een perfect resultaat waarover u tevreden bent.

Kostencalculator
TOP