Over ons

20 jaar ervaring in het afwerken van muren

Wie we zijn en wat we doen

Hanegraaf Afbouw

Hanegraaf Afbouw is gevestigd in Berlicum (gelegen tussen Den Bosch, Tilburg en Eindhoven) en verzorgt in heel Nederland professioneel stucwerk én spuitwerk voor nieuwbouwwoningen en renovaties. Ook voor het storten van uw nieuwe betonlookvloer bezoeken wij u in heel Nederland.

Hanegraaf Afbouw staat voor kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid met een perfect resultaat waarover u tevreden bent. Wij durven te stellen dat onze jarenlange ervaring in het plaatsen van wanden ervoor zorgt dat wij precies weten waar de zwakke punten in uw muur zijn. Hierdoor zorgen wij niet alleen voor de mooiste maar ook de hoogste kwaliteit afwerking. U ontvangt daarom 5 jaar garantie op al onze wandafwerking en vloeren.

Muurafwerking nieuwbouw

Wilt u uw muren laten stucen zodat ze egaal, strak en vrij van oneffenheden zijn? Hanegraaf Afbouw verzorgt professioneel stuc- en spuitwerk voor nieuwbouwwoningen en bestaande woningen.

Lees meer

Muurafwerking renovatie

Hanegraaf Afbouw biedt professioneel stucwerk en spuitwerk voor een strak resultaat. Wilt u uw muren opnieuw laten stucen of bijwerken voor een egaal en strak resultaat? Wij verzorgen professioneel stuc- en spuitwerk voor bestaande woningen.

Lees meer

Vloerafwerking

Een betonlook vloer heeft een industriële en stoere uitstraling. Deze trend heeft de interieurmarkt al enige tijd geleden veroverd en dat is te merken aan de toenemende vraag. Velen kiezen voor een originele betonlook vloer. Voor deze robuuste vloer maakt Hanegraaf Afbouw gebruik van beton cire, leefbeton, frescolori of procement.

Lees meer

professionele muurafwerking en betonlook vloeren

Hanegraaf Afbouw staat voor kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid met een perfect resultaat waarover u tevreden bent.

Kostencalculator
TOP